Fysioterapitjänster i Vasa

FysiMedi Oy ägs av Härmän kuntous Oy och fungerar som en samarbetspartner till arbetshälsovården. Vi har en bred erfarenhet av många olika terapiformer, alla avsedda för att upprätthålla och förbättra våra kunders arbets – och funktionsförmåga.

Vem är vi?

Fysimedi är ett fysioterapiföretag stationerat i Vasa som har erbjudit tjänster inom fysioterapi sedan år 2004. Vi arbetar med kunden i fokus vilket innebär att vården sker utgående från dina behov och förutsättningar med avsikt att hitta långvariga lösningar på dina problem. Vi vill ge dig verktyg med vilka du själv kan motverka och åtgärda dina besvär.

För vem?

Vem som helst får komma till oss, med eller utan läkarremiss. Vi är kunniga inom problematik gällande besvär i stöd – och rörelseorganen (nacke, ländrygg, höft, knä, fotblad, axel, armbåge, handled), företagsfysioterapi (handledning – och rådgivning, ergonomikartläggning, arbetsplatsbesök) och neurologisk fysioterapi (FPA understödd krävande medicinsk rehabilitering). Vi erbjuder också medicinska skoinlägg och fotterapitjänster samt akupunktur, massage, lymfaterapi och uroterapi. Vi arbetar i tätt samarbete med läkarcentral Promedi och har snabb och enkel tillgång till läkartjänster.

Varför lönar det sig att prova på fysioterapi?

Fysioterapi kan vara ett sätt att komma åt besvär som påverkar din vardag och livskvalitet negativt; om det sen är en styv och värkande nacke som tröttar ut och gör det svårt för dig att koncentrera dig under arbetsdagen, ett knä som hindrar dig från att löpträna eller en ländrygg som gör bilresan smärtsam. Vi strävar efter att hitta enkla och fungerande lösningar på dina besvär.

Varmt välkommen till oss!

Vi erbjuder mångsidiga fysioterapitjänster. Vi vill hjälpa varje kund att upprätthålla och förbättra sin funktionsförmåga och rörlighet.

Fysioterapitjänster

Fysimedi erbjuder handledd träning i små grupper för dig som har besvär med till exempel nacke, axlar eller rygg.

Motionsgrupper

Träning med Kinesis är effektiv och funktionell träning. Hos oss kan du träna med Kinesis under handledning och förbättra din styrka, balans och rörlighet.

Kinesis

Med hjälp av FirstBeat välmåendeanalys görs en genomgång av dina levnadsvanor. I analysen kartlägger vi dina levnadsvanor och gör upp en plan för dig mot en hälsosammare livsstil.

Firstbeat analys

Genom klassisk massage lindras smärt – och spänningstillstånd i kroppen. Fråga mera om våra massagetjänster.

Massage

Vår fotterapeut hjälper dig även med besvär i fotblad och ben.

Fotterapi

FysiMedi är en medlem av Auron-kedjan.

Auron

Här är vi som jobbar på FysiMedi.

Personal

Bekanta dig här med vår prislista.

Prisuppgifter

Ta kontakt och fråga mera! Vi svarar gärna på frågor angående våra olika tjänster.

Ta kontakt

På gång hos oss...

Fotterapeut Pertti Käkelä har mottagning hos oss nästa gång 4.3 och 18.3. Boka din tid på info@fysimedi.fi, genom att ringa nummer 06-357 7748 eller genom att besöka oss på Himalajagatan 9. Välkommen!