Fysioterapitjänster i Vasa

FysiMedi Oy ägs av Härmän kuntous Oy och fungerar som en samarbetspartner till arbetshälsovården. Vi har en bred erfarenhet av många olika terapiformer, alla avsedda för att upprätthålla och förbättra våra kunders arbets – och funktionsförmåga.

Vem är vi?

Fysimedi är ett fysioterapiföretag stationerat i Vasa som har erbjudit tjänster inom fysioterapi sedan år 2004. Vi arbetar med kunden i fokus vilket innebär att vården sker utgående från dina behov och förutsättningar med avsikt att hitta långvariga lösningar på dina problem. Vi vill ge dig verktyg med vilka du själv kan motverka och åtgärda dina besvär.

För vem?

Vem som helst får komma till oss, med eller utan läkarremiss. Vi är kunniga inom problematik gällande besvär i stöd – och rörelseorganen (nacke, ländrygg, höft, knä, fotblad, axel, armbåge, handled), företagsfysioterapi (handledning – och rådgivning, ergonomikartläggning, arbetsplatsbesök) och neurologisk fysioterapi (FPA understödd krävande medicinsk rehabilitering). Vi erbjuder också medicinska skoinlägg och fotterapitjänster samt akupunktur, massage, lymfaterapi och uroterapi. Vi arbetar i tätt samarbete med läkarcentral Promedi och har snabb och enkel tillgång till läkartjänster.

Varför lönar det sig att prova på fysioterapi?

Fysioterapi kan vara ett sätt att komma åt besvär som påverkar din vardag och livskvalitet negativt; om det sen är en styv och värkande nacke som tröttar ut och gör det svårt för dig att koncentrera dig under arbetsdagen, ett knä som hindrar dig från att löpträna eller en ländrygg som gör bilresan smärtsam. Vi strävar efter att hitta enkla och fungerande lösningar på dina besvär.

Varmt välkommen till oss!