Henkilökuntamme Vaasa

Tellervo Kotamäki 
työfysioterapeutti, lymfaterapeutti, uroterapeutti, cert. MDT.

Tellervo on työskennellyt FysiMedissä jo vuodesta 2004. Tellervo on erikoistunut lymfaterapiaan, työfysioterapiaan ja uroterapiaan sekä suorittanut kansainvälisen MDT-tutkinnon.

Hanna Rintala
työfysioterapeutti, cert. MDT

Hanna on työskennellyt eri työterveyshuoltojen yhteydessä toimineissa fysioterapiayksiköissä vuodesta 1990. Työfysioterapian erikoistumisopintojen ja ergonomiaopintojen jälkeen työ on keskittynyt lähinnä työfysioterapiaan, kansainvälinen MDT-tutkinto tukee fysioterapeuttisessa tutkimisessa ohjaus- ja neuvontakäynneillä. Hannalla on jäsenyys Suomen fysioterapeuttiliitossa ja Työfysioterapeuttiyhdistyksessä.


Stefanie Nyrhinen
Fysioterapeutti AMK

Stefanie toimii vastaavana fysioterapeuttina FysiMedissä. Hän on kaksikielinen ja on valmistunut fysioterapeutiksi 2015. Stefaniella on aikaisempaa työkokemusta työikäisten laitoskuntoutuksesta, ikäihmisten kuntoutuksesta sekä liikunnanohjauksesta. Stefaniella suunnitelmissa työfysioterapeutin koulutus. 

stefanie.nyrhinen@fysimedi.fi  / puh. 040 772 4704

Conny Nymark

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti, liikuntalääketieteen master-tutkinto

Conny on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja työskennellyt FysiMedissä tammikuusta 2018. Hän on aiemmin toiminut mm. kipukuntoutuksessa ja neurologisessa kuntoutuksessa.

Conny on suorittanut master-opinnot liikuntalääketieteessä ja suorittanut syventäviä opintoja MDT -terapiassa  (focus selkäongelmissa) ja akupunktiossa.