Henkilökuntamme 

Tellervo Kotamäki
työfysioterapeutti, lymfaterapeutti, uroterapeutti, cert. MDT.

Tellervo on työskennellyt FysiMedissä jo vuodesta 2004. Tellervo on erikoistunut lymfaterapiaan, työfysioterapiaan ja uroterapiaan sekä suorittanut kansainvälisen MDT-tutkinnon.

tellervo.kotamaki@harmankuntoutus.fi

Hanna Rintala
työfysioterapeutti, cert. MDT

Toistaiseksi poissa työstä.

Hanna on työskennellyt eri työterveyshuoltojen yhteydessä toimineissa fysioterapiayksiköissä vuodesta 1990. Työfysioterapian erikoistumisopintojen ja ergonomiaopintojen jälkeen työ on keskittynyt lähinnä työfysioterapiaan, kansainvälinen MDT-tutkinto tukee fysioterapeuttisessa tutkimisessa ohjaus- ja neuvontakäynneillä. Hannalla on jäsenyys Suomen fysioterapeuttiliitossa ja Työfysioterapeuttiyhdistyksessä.

hanna.rintala@fysimedi.fi

Mari Myllykoski

Fysioterapeutti AMK

Mari on aloittanut Fysimedissä vuoden 2020 alussa. Kokemusta Marille on kertynyt etenkin Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaista, hieronta-asiakkaista sekä tuki- ja liikuntaelin asiakkaista. Mari tekee töitä yhteistyössä Härmän kuntoutuksen Vaasan yksikön työntekijöiden kanssa Kelan kuntoutuspalveluissa, kuten ammatillisessa kuntoutusselvityksessä. Mari on motivoitunut fysioterapeutti, joka ottaa asiakkaat vastaan hymyssä suin ja parhaansa mukaan heitä auttaen.

mari.myllykoski@harmankuntoutus.fi

pertti

Pertti Käkelä

Jalkaterapeutti AMK

Pertti on työskennellyt vuodesta 1990 lähtien kuntoutuksessa ja on toiminut nyt kolme vuotta jalkaterapeuttina. Hän pitää vastaanottoa Vaasan FysiMedin lisäksi SeiMedissä Seinäjoella, TyöPlussassa Kokkolassa sekä Pietarsaaressa. Pertti on lujan ammattitaitonsa ohella avoin, sosiaalinen ja touhukas!

pertti.kakela@harmankuntoutus.fi