Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Firstbeat-hyvinvointianalyysi antaa tietoa elämäntavoistasi

Hyvinvointianalyysi auttaa hallitsemaan stressiä, liikkumaan oikein ja palautumaan juuri sinulle sopivalla tavalla. Analyysi antaa henkilökohtaista tietoa elämäntavoistasi: millainen on hyvinvointisi nyt ja mikä auttaa sinua voimaan paremmin.

Hyvinvointianalyysi on sinua varten ja mittaustuloksesi ovat henkilökohtaiset. Saat yksilölliset raportit seuraavista osa-alueista:

  • Stressi ja palautuminen
  • Liikunta ja energiankulutus
  • Elämäntavat (päivittäinen kuormitus ja voimavarat)

Hyvinvointianalyysin aikataulu FysiMedissä

  • Hyvinvointianalyysipakettien toimitus
  • Mittaus (kesto 3 vrk)
  • Mittareiden palautus yhteyshenkilölle
  • Palautetilaisuus: Kuinka tuen omaa hyvinvointiani? Kesto 2 h
  • Mahdollisuus varata henkilökohtainen palauteaika
  • Seurantamittaus
  • Seurantamittauksen palautetilaisuus, kesto 1 h

Hyvinvointianalyysiin kuuluva mittaus toteutetaan arkesi lomassa vuorokausien aikana – ei testiympäristössä. Mittarin käyttö tavallisessa arjessa on vaivatonta ja huomaamatonta. Se ei häiritse normaalia päivärytmiäsi.

Hyvinvointianalyysin vaiheet

Ennen mittausta
Saat sinulle määrätyltä yhteyshenkilöltä paketin, joka sisältää Bodyguard-mittalaitteen, ohjeistuksen, taustatietolomakkeen ja mittauspäiväkirjan. Täytä taustatietolomakkeeseen tarvittavat tiedot.

Mittaus
Mittaus kestää 3 vrk. Mittausjakson tulee sisältää kaksi arkipäivää ja yhden vapaapäivän. Pidä mittausten ajan mittauspäiväkirjaa ja merkitse siihen ainakin työpäiväsi kesto ja nukkuma-aikasi. Näin saamme mahdollisimman luotettavan otoksen elämäntavoistasi.

Mittauksen jälkeen
Palauta mittari, taustatietolomake ja mittauspäiväkirja täytettynä suljetussa paketissa saamasi aikataulun mukaan yhteyshenkilöllesi.

Palautetilaisuus
Saat henkilökohtaisten raporttiesi lisäksi suositukset hyvinvointiasi tukevista toimenpiteistä. Tilaisuus kestää noin 2 tuntia. Halutessasi voit varata yhteyshenkilöltäsi henkilökohtaisen palauteajan raporttien tarkempaa tulkintaa varten.

Seurantamittaus
Seurantamittaus kertoo, miten saavutetut tavoitteesi vaikuttavat positiivisesti elämänlaatuusi. Samalla saat uusia vinkkejä hyvinvointisi lisäämiseksi!

Tärkeää!
Mittaustukea on saatavana puhelimitse numerosta 06-357 7748 sekä käyttöohjeesta. Mittaustuloksesi ovat luottamuksellisia. Henkilökohtaisia raporttejasi ei näe kukaan muu kuin sinä ja fysioterapeuttisi, joka antaa palautteen tuloksistasi.

Omaan hyvinvointiin panostaminen ei ole koskaan liian myöhäistä! Hyvä kunto tuo sinulle useita toiminnallisia elinvuosia lisää!

Lisätietoja palvelusta saat osoitteesta www.firstbeat.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää »