Henkilökuntamme Vaasa

Tellervo Kotamäki 
työfysioterapeutti, lymfaterapeutti, uroterapeutti, cert. MDT.

Tellervo on työskennellyt FysiMedissä jo vuodesta 2004. Tellervo on erikoistunut lymfaterapiaan, työfysioterapiaan ja uroterapiaan sekä suorittanut kansainvälisen MDT-tutkinnon.

 

etunimi.sukunimi@fysimedi.fi

Hanna Rintala
työfysioterapeutti, cert. MDT

Hanna on työskennellyt eri työterveyshuoltojen yhteydessä toimineissa fysioterapiayksiköissä vuodesta 1990. Työfysioterapian erikoistumisopintojen ja ergonomiaopintojen jälkeen työ on keskittynyt lähinnä työfysioterapiaan, kansainvälinen MDT-tutkinto tukee fysioterapeuttisessa tutkimisessa ohjaus- ja neuvontakäynneillä. Hannalla on jäsenyys Suomen fysioterapeuttiliitossa ja Työfysioterapeuttiyhdistyksessä.

etunimi.sukunimi@fysimedi.fi

Frida Enlund
fysioterapeutti AMK

Frida on tehnyt töitä fysioterapeuttina vuodesta 2012. FysiMedissä hän aloitti työskentelyn toukokuussa 2013.

Frida on käynyt Auronin järjestämänä syventävän alaraajakoulutuksen 2014 ja tekee myös Footbalancen pohjallisia. 2015 hän kävi Bodytechin järjestämän Explore fascia-koulutuksen ja on sitä kautta päässyt tutustumaan fasciahoitoon.

Frida palaa syyskuussa 2017 FysiMedin tiimiin.

etunimi.sukunimi@fysimedi.fi

Stina WallinStina Wallin
työfysioterapeutti, terveystieteiden maisteri-fysioterapia, cert. MDT

Stina on toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1994. Hän on työskennellyt pääosin työikäisten laitoskuntoutuksen parissa ja tutkinut tukitoimia ikääntyville työntekijöille. Hänellä on pitkä kokemus stressin ja kivunhallinnan hoidosta ja hän toimii myös tuntiopettajana ammattikorkeakoulu Noviassa.
Stina on erikoistunut työterveyshuoltoon, kuntoutukseen ja pitkäaikaisten kivun hoitoon. Hän on suorittanut kansainvälisen MDT-tutkinnon (McKenzie) ja kouluttautunut myös kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, stressiperäisten oireiden hoitoon ja Basic Body Awareness-terapiaan. Motivoiva keskustelu ja ohjaus elämänmuutoksissa ovat Stinan käyttämiä menetelmiä. Stina tekee myös hyvinvointianalyysejä (Firstbeat).

etunimi.sukunimi@fysimedi.fi

Stefanie Kvist
Fysioterapeutti AMK

Stefanie toimii vastaavana fysioterapeuttina FysiMedissä. Hän on kaksikielinen ja on valmistunut fysioterapeutiksi 2015. Stefaniella on aikaisempaa työkokemusta työikäisten laitoskuntoutuksesta, ikäihmisten kuntoutuksesta sekä liikunnanohjauksesta.

etunimi.sukunimi@fysimedi.fi

Yvonne Granlund

Fysioterapeutti AMK

Yvonne on työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2015 lähtien. Hänellä on kokemusta tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta sekä ikäihmisten fysioterapiasta. Yvonne on aikaisemmin toiminut ryhmäohjaajana lasten liikunnan parissa ja hänellä on lähihoitajan tutkinto.

etunimi.sukunimi@fysimedi.fi